MENU
Головна » 2016 » Березень » 1 » Музично-поетична зустріч "Сміється жінка – світ сміється"
17:31
Музично-поетична зустріч "Сміється жінка – світ сміється"
    У перший день весни 1 березня члени районної літературної спілки "Огневежа" та працівники Віньковецької ЦРБ завітали у колектив соціальних робітників районного територіального центру соціального обслуговування з музично-поетичною зустріччю "Сміється жінка – світ сміється", щоб прославлавити її Величність Жінку словом, піснею, жартом.  
    Із вітальним словом напередодні 8 березня - свята, яке традиційно вважається днем жіноцтва, до присутніх звернулася директор Віньковецького територіального центру соціального обслуговування Т.Гловацька. 
    Ведучі зустрічі С.Кушнір, провідний бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ, П.Староста, голова літспілки "Огневежа" висловили щиру подяку присутнім жінкам,  за духовну теплоту, невтомну турботу та терпіння, душевну щедрість, доброту і теплоту до людей похилого віку, адже це багато в чому визначають зміст життя стареньких, обділених здоров’ям і долею. 
    Свої поетичні надбання присутнім дарували: О.Підгорняк, Л.Селезньова, П.Староста, Г.Тарнавський. Музичні твори звучали у виконанні Л.Площадної, Л.Селезньової, П.Старости та Г.Тарнавського під акомпанемент Заслуженого працівника культури України І.Гринькевича. 
    Неперевершеною в ролі Феньки із гуморески П.Глазового "Куца Фенька"  була бібліотекар ЦРБ Ш.Юськова.   
    Суть жінки – це суть самої матері-природи. Від дитини до жінки – один крок, одна піщинка у велетенському годиннику Вічності. Досі ніким не розгадана. Хто зрозуміє її? Ніхто, навіть вона сама. Жінка – це усмішка весни і крижаний вітер Півночі, це ніжність і суворість, мужність і відданість. Не варто навіть намагатися зрозуміти душу жінки. Вона не піддається холодному аналізу. Вона неповторна!
 
          

            
Переглядів: 321 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz