MENU
Головна » 2024 » Березень » 21 » Поетичний тур “Поезія – високий стяг душі”
16:15
Поетичний тур “Поезія – високий стяг душі”

 Попри намагання одвічних ворогів залякати та роз’єднати українців, ми є і будемо!
У Всесвітній день поезії представники Віньковецької літературної спілки “Огневежа” були гостями Майдано-Олександрівської бібліотеки в рамках поетичного туру “Поезія – високий стяг душі”.
 На зустрічі, що відбулася в чудовій світлиці бібліотеки, літератори – член НСПУ Микола Савчук,  Ольга Підгорняк, Тетяна Кухарська, Богдана Піменова і Петро Староста
знайомили присутніх зі своїми поезіями. Діти Майдано-Олександрівського ліцею читали вірші присутніх авторів, співали для гостей пісні. Тепла і щира обстановка на зустрічі зігріла серця огневежців, дітей і глядачів у тривожний час загарбницької війни.

 Огневежці сердечно дякували представникам Віньковецької центральної бібліотеки, господині сільської бібліотеки і ведучій Оксані Стахович, директорці Майдано-Олександрівського ліцею Поліні Дурдас та начальнику відділу культури та туризму Віньковецької селищної ради Олександру Коцеміру за сприяння в організації поетичного дійства.


 Після завершення поетичної зустрічі Оксана Стахович та Майдано-Олександрівський староста Леся Бережанська ознайомили огневежців ще з однією світлицею: розписаною господинею бібліотеки неповторними візерунками та зі старовинними атрибутами українства.

        

Переглядів: 7 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz