MENU
Головна » 2017 » Квітень » 20 » СВЯТО-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТВОРЧОСТІ І ДУШІ
21:20
СВЯТО-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТВОРЧОСТІ І ДУШІ

   НАС ЄДНАЄ СЛОВО - під такою назвою творчо, задушевно відбулася презентація літературно-публіцистичного альманаху "Огневежа - 3". Підготовка і проведення заходу відбувалася під натхненною опікою та диригуванням Старости Петра Івановича, який продумав кожну детальку, щоб з величезною людською повагою підкреслити творчу індивідуальність кожного автора альманаху.
Аура літературної вітальні була наповнена читанням поезій у виконанні старшокласників, залюблених у рідне слово; зворушливими виступами літераторів; виконанням пісень на ліричні рядки самобутніх митців слова.
    "Талантом огранене слово" - закарбувалися рядки, якими була оздоблена виставка поетичних збірок членів "Оневежі". Чудово, що захід об"єднав самобутніх літераторів Віньковеччини, філологічно обдарованих дітей, зацікавлених бібліотекарів.
     Ми, освітяни, вкотре переконалися, як важливо навчати і виховувати дітей літературою рідного краю! Дай, Боже натхнення до творчості огневежцям, і всім нам - МИРУ! Адже надзвичайно правдиво написано у передмові до літературно-мистецького альманаху: "... в цей складний час ПОВИННІ ГОРІТИ СТОРОЖОВІ ВЕЖІ ДЛЯ ЗАХИСТУ КРАЇНИ, ДУХОВНОСТІ ТА МОВИ, а творчі люди зобов’язані боротися за свою державу зброєю слова".

           


             З повагою, захопленням і вдячністю завідувач Віньковецьким РМК
            Саврій С.Г.

 

Переглядів: 466 | Додав: savriys | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz