MENU
Головна » 2023 » Липень » 24 » Віншування ювіляра М.М.Савчука
15:47
Віншування ювіляра М.М.Савчука

 23 липня відбулося чергове засідання літературної спілки “Огневежа”. Перед розглядом питань діяльності гурту в нинішніх умовах, огневежці сердечно привітали поета, члена НСПУ Миколу Миколайовича Савчука з 75-річчям від дня народження, яке він святкував 15 липня.


Від імені літераторів голова спілки Петро Староста висловив Миколі Миколайовичу подяку і віддав шану за ініціативу та організацію створення “Огневежі”, щирі настанови та плідну співпрацю з огневежцями. Щиро побажав колезі міцного здоров’я, снаги й творчих здобутків у наступному 25-річчі!


Озвучуючи вітальний адрес, поетеса Ольга Грібова відзначила, що огневежцям пощастило мати такого друга і наставника, – людину порядну, творчу, талановиту та енергійну. Усіх вражає єднаюча позитивна енергетика, любов до нашого краю, невтомні творчі надбання Миколи Савчука. Огневежці впевнені, що твори М.Савчука будуть неоціненним скарбом для майбутніх поколінь. Відрадно, що Микола Миколайович, лавреат двох Всеукраїнських літературних премій, член НСПУ завжди з літераторами спілки.


Огневежці стають першими слухачами поезій Миколи Савчука і черпають з них наснагу, особливо в нинішній війні з нелюдами-московитами.
Члени літературної спілки “Огневежа” гордяться, що поезії Миколи Миколайовича стали знаними в Україні й впевнені, що феномен поета Миколи Савчука будуть вивчати літературознавці, рецензенти та критики.
Щиро вітали Миколу Савчука Павло Войтович, Генріх Тарнавський, Тетяна Кухарська, Ольга Підгорняк.

    
 

Переглядів: 54 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz