MENU
Головна » 2020 » Грудень » 3 » "... Адже живемо і творимо не ради слави, а ради Слова!"
10:30
"... Адже живемо і творимо не ради слави, а ради Слова!"

 Саме під такою назвою 2 грудня у ЦРБ відбулася онлайн-ювілейна  вітальня, приурочена 15-річчю утворення районної літературної спілки "Огневежа". На неї завітали вірні друзі літераторів, колеги по перу, бібліотечні працівники, вчителі шкіл та просто поціновувачі живого літературного слова не лише Віньковеччини, а й усієї області.
    І те, що зустріч відбувалась у онлайн-форматі на платформі Zoom не стало на заваді щирому, теплому та живому спілкуванню.
 
 Із вітальними словами до огневежців, у особі очільника Петра Старости та поета, письменника-фантаста Артура Закордонця, звернулись заступник голови райдержадміністрації РДА Людмила Коваль, начальник відділу культури  Олена Слишинська, директор Віньковецької ЦРБ Світлана Кушнір, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Світлана Саврій.
 Безліч теплих і щирих слів прозвучало від колег по перу Віталія Міхалевського, голови правління Хмельницького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта”,  Галини Корицької, заступника голови Хмельницького обласного осередку "Конгрес  літературов України",  Нелі Лещинської, голови Кам’янець-Подільського поетичного об’єднання “Ліра”,  Наталії Мазур, поетеси (Дунаєвецьке літературно-мистецьке об’єднання “Сонях”) та Ярмолинецького літературного клубу  “Автограф”  -  Миколи Швеця, Катерини Бучуляк, Жанни Олійник на чолі з завідувачем сектору культури, молоді та спорту Євгеном Гжегожевським.
  А ще лунало, звичайно, живе, відкрите поетичне слово. Зустріч пролетіла наче одна мить. Ми висловлюємо щирі слова вдячності усім, хто долучився до неї.
  А винуватцям свята - здоров'я міцного козацького, творчого неспокою та легкого пера!

Марина Жук,
провідний бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ

 

Переглядів: 244 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz