MENU
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Відзначили славний ювілей
11:58
Відзначили славний ювілей

       8 жовтня у районному Будинку культури було велелюдно. Районна бібліотека, літературна спілка “Огневежа” та районний відділ культури організували зустріч з поетом і прозаїком, членом Національної Спілки письменників України, членом Віньковецької районної літературної спілки “Огневежа”, учасником АТО Артуром Венедиктовичем Закордонцем. Літературний захід, під промовистою назвою “Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки такий”, був присвячений творчості і 50-річному ювілею літератора.
       Із життєвим шляхом та творчістю А.Закордонця присутніх у залі ознайомив голова районної літературної спілки ”Огневежа” Петро Староста.
 
     Письменника щиро  вітали перший заступник голови райдержадміністрації В.Лужняк, заступниця голови райдержадміністрації Л.Коваль, селищний голова В.Ананчук, начальник відділу культури О.Слишинська. Вони вручили ювіляру грамоти та подарунки.
        Від бойових побратимів ювіляра вітав В.Задворний, голова ГО “Віньковецька районна спілка учасників АТО”. Продовжили естафету вітань колеги Артура Закордонця з районної газети “Сільські новини”.
        Теплі слова побажань на адресу ювіляра звучали від огневежців, які гуртом вийшли на сцену, щоб привітати А.Закордонця та вручити йому пам’ятну адресу і подарунок.
       Сердечно вітали письменника його однокласники та односельці.
       Щирі слова вітань чергувалися з майстерним виконанням пісень Наталією Кохан на слова ювіляра. Проникливо звучали поезії Артура Закордонця у виконанні працівників бібліотеки Л.Матковської та Л.Баранюк.
       Бурхливі оплески від глядачів отримав ювіляр за авторське виконання пісень.
       Після завершення зустрічі бажаючі, а їх було багато, зробили світлин з ювіляром.

 

Переглядів: 248 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz